Övriga tillbehör Citroën Berlingo L2

Underlätta din vardag med lämpliga tillbehör såsom skruvstäd, steghållare och tillbehör för flaskor. Skruvstäden är robusta och lämpliga för fasthållning av gods eller kapningsarbeten och finns med utfällbara stativ. Steghållaren underlättar förvaring och snabb åtkomst till stege och är justerbar både i höjd och bredd. Kör du med flaskor i din transportbil? Här hittar du också lämpliga gasflaskhållare i olika utföranden samt varningsetiketter. En smidig lösning för att hålla säkerheten hög.

Skruvstäd stativ upphöjt

Upphöjt utdragbart skruvstädstativ för ergonomisk samt smidig hantering i arbetet. Finns även en plan modell.
2 258 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Gasflaskhållare Universal

För tuber upp till 310mm som håller flaskorna på plats. Vid köp ingår även en smidig spännrem som gör att tuben sitter fast.
790 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Skruvstäd 120mm

Detta robusta skruvstäd hjälper dig vid fasthållning av gods eller kapningsarbeten.
2 690 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Väskstöd återfjädrande

Förvara dina maskinväskor effektivt med vårt väskstöd. Inbyggd förspänning håller väskorna på plats – ingen manuell låsning krävs.
807 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Festoolfack 50mm

Förvara dina vattenpass, VP-rör, lister och festoolskenor under bilinredningens överhylla med hjälp av detta festoolfack. Finns även i 100mm höjd.
619 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Skruvstäd 100mm

Detta robusta skruvstäd hjälper dig vid fasthållning av gods eller kapningsarbeten.
2 100 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

FAQ för övriga tillbehör bilinredning

De mest populära tillbehören inom bilinredning inkluderar modulära hyllsystem, lådor och skåp för organiserad förvaring, verktygshållare för enkel åtkomst till verktyg, samt takräcken och lasthållare för ytterligare förvaringsutrymme. Andra eftertraktade tillbehör är innerbelysning för bättre sikt inuti fordonet och arbetsbelysning utvändigt för att få en bättre arbetsmiljö runt bilen.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader