TAKRÄCKEN 2ST TILL VW CADDY & CADDY MAXI
Våra Work Bar takräcken är utvecklade för tuffa förhållanden och för att klara av mycket last vilket gör det till den kraftigaste bågen på marknaden. Takräckena har smarta och unika funktioner som underlättar vid lastning och som ger utrymme för snygga och högkvalitativa installationer genom att gömma kablarna i räcket.

TAKUTRUSTNING FÖR CITROËN BERLINGO L2 

Med en takplattform kan man skapa tillgänglighet och lastutrymme på transportbilens tak. Vi har all typ av takutrustning som passar perfekt för Citroen Berlingo L2. Lastbågar öppnar upp för många olika typer av förvaringsalternativ. I vårt sortiment finns lastrullar som kombinerat med just lastbågar blir ett bra hjälpmedel när du exempelvis ska lasta och lossa material som exempelvis brädor. Lastrullar finns även kombinerat med steghållare för snabb åtkomst. Rörhylsor är ett annat tillbehör inom takutrustning där du kan förvara exempelvis VP-rör för snabb åtkomst. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Effektiv och prisvärd lastsäkring för lastbågar och takräcken. Prisexempel 99 SEK

Tillbehör takutrustning

Lastsäkring och andra tillbehör som rörhylsor och lastfångare.
Visa 7 produkter i kategorin
Stegar tillverkade i rostfritt stål eller aluminium Prisexempel 2600 SEK

Stegar

Stegar som skall monteras på bakdörr
Visa 3 produkter i kategorin

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Takutrustning

FAQ för Takutrustning

När utrymmet i bilen inte räcker till är takräcket vår mest populära produkt. Andra populära tillbehör är rörhylsa, laststopp och lastöglor.

Med rätt takutrustning får du ökad lastkapacitet, effektivitet och anpassad förvaring.


Citroen Takutrustning | Man Takutrustning | Nissan Takutrustning | Peugeot Takutrustning | Renault Kangoo Maxi Takutrustning | Toyota Takutrustning
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader