Du har valt Citroën
Våra bilinredningar passar Citroën perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Frontbågar och Sidorör

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende.
Välj en annan kategori

Frontbåge Hög till Expert, ProAce och Jumpy 2017-.

Rostfri frontbåge i 60 mm rör, med plats för tre extraljus. (Ej godkänd vid reg. besiktning).
5 500 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Fotsteg i rostfritt till framdörrar till Ducato, Boxer och Jumper.

Detta fotsteg beställs styckvis vilket gör att man kan få fotsteget endast på den sidan man önskar.
1 790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Rostfria sidorör 60mm utan steg (L1).

Dessa passar Expert, Jumpy och ProAce 2016- (L1)
3 300 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Rostfria sidorör 60mm utan steg (L2-L3).

Dessa passar Expert, Jumpy och ProAce 2016- (L2-L3)
3 600 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Rostfria sidorör 60mm med LED belysning (L2).

Dessa passar Expert, Jumpy och ProAce 2016- (L2)
5 890 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Fotsteg vid skjutdörr i rostfritt till Ducato, Boxer och Jumper 2014-.

Dessa insteg gör det enklare att stiga in och ur bilen.
2 300 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.