Frontbågar

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende.

Raptor Grill passande FORD WildTrak 2020-

Formanpassad grill till Ranger Wildtrack
2 195 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Skyddsplåt för motorn i Aluminium till Ford Custom 2018-.

Formgjort underkörningsskydd i 5 mm aluminium.
2 500 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Extraljusfäste (LightBar) till Ford Ranger 2020-

Rostfritt Extraljusfäste för 3 ljus eller LED ramp.
2 500 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takljusbåge bak 40mm passande Ford Custom.

Tillverkad i rostfritt 40mm rör passande Ford Custom 2013-2017
3 190 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Citybåge i rostfritt till Ford Custom 2018-.

Cool citybåge som ger din bil ett unikt utseende.
3 350 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Frontrör (Citybåge) till Ford Transit 2019-

CItybåge i 60mm rostfritt stål.
3 490 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.