SLÄDE MITSUBISHI L200
Vår släde monteras bak, på sidan (om du har skjutdörrar) eller på flaket om du har en pickup. En släde är perfekt för dig som kör runt med tyngre verktyg som luftkompressor, svets etc. Slädarna är praktiska och inte minst ergonomiska, då de minimerar tunga lyft. Vi kan montera släden på eller under våra dubbelgolv och tillsammans med lådhurtsar blir det en ultimat kombination. 
10.531 SEK

Lastslädar Bilinredning Volkswagen

En lastsläde kan monteras bak, på sidan (om du har skjutdörrar) eller på flaket om du har en pickup. En släde är perfekt för dig som kör runt med tyngre verktyg som luftkompressor, svets etc. Slädarna är praktiska och inte minst ergonomiska, då de minimerar tunga lyft. Vi kan montera lastsläden på eller under våra dubbelgolv och tillsammans med lådhurtsar blir det en ultimat kombination. Vi har lastslädar för de flesta behov, ytterligare ett exempel är vår gassläde (anpassat för gasflaskor). Självklart kan du även använda släden som ett utdragbart arbetsbord. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.

Släde VW Amarok

Släde till VW Amarok 2010-
10 972 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde & Dubbelgolv Lemhöjd För VW Amarok.

Släde & Dubbelgolv Lemhöjd För Volkswagen Amarok.
15 953 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Släde & Dubbelgolv SP-Combo Volkswagen Amarok.

Kombination av utdragslådor och släde.
20 941 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till
Dodge Ram Lastslädar | Ford Ranger Lastslädar | Mitsubishi L200 Lastslädar | Nissan Navara Lastslädar | Toyota Hilux Lastslädar | Volkswagen Amarok Lastslädar
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader