Du har valt Bilinredning Volkswagen
Våra bilinredningar passar Volkswagen perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Takutrustning

Med en takplattform kan man skapa tillgänglighet och lastutrymme på transportbilens tak. Lastbågar öppnar upp för många olika typer av förvaringsalternativ. I vårt sortiment finns lastrullar som kombinerat med just lastbågar blir ett bra hjälpmedel när du exempelvis ska lasta och lossa material som exempelvis brädor. Lastrullar finns även kombinerat med steghållare för snabb åtkomst. Rörhylsor är ett annat tillbehör inom takutrustning där du kan förvara exempelvis VP-rör för snabb åtkomst. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Välj en annan kategori
Tyvärr har vi inga produkter upplagda ännu. Kontakta oss så hjälper vi er. Kontaktuppgifter hittar du längst upp på sidan under välj anläggning.

Laststopp par

Gör säkringen av din last smidig med hjälp av ett par laststopp
199 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Lastöglor par

Lastöglor till våra egna takräcken.
126 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
130 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Rörhylsa aluminium

Thule Professional Rörhylsa i aluminium
3 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Dragwiresats Thule

Dragwiresatsen är ett måste i din Thule rörbox om du inte kör produkter av samma längd.
469 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Steghållare/Lastfångare

Steghållare/Lastfångare
3 973 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare lägger grunden till Work System och den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.