Extraljus & Arbetsbelysning

Vi monterar och marknadsför välbeprövat sortiment av extraljus och arbetsbelysning som exempelvis lågbyggda, vattentäta och tåliga strålkastare i LED för krävande utemiljöer. Interiört finns exempelvis LED-slingor monterat i tak, även dessa uteslutande i LED. Knapp, IR-sensor, tidsrelä eller på transportbilens originalljus är några exempel på hur man kan koppla in dessa på. Våra extraljus och arbetsbelysningar är noga utvalda och vi testar alltid våra produkter noggrant innan vi släpper dom på marknaden, exempelvis för korrosion och ljustester. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Extraljus och LED Ramper på din arbetsbil eller personbil Prisexempel 799 SEK

Extraljus & LED ramper

ACT-testade extraljus och LED ramper med lång brinntid. Vi har modellanpassade kit i olika längder för montage både infällt i grillen eller monterat på frontbåge.
Visa 24 produkter i kategorin
Lösa extraljus och tillbehör Prisexempel 150 SEK

Extraljusfästen och tillbehör

Fästen för extraljus och tillbehör till extraljus.
Visa 14 produkter i kategorin
Arbetsljus för ditt fordon. Prisexempel 219 SEK

Arbetsljus

Belysning för och i ditt fordon hjälper dig att se och hitta verktyg och sortiment lättare vid mörka arbetsdagar.
Visa 16 produkter i kategorin
Tillbehör till arbetsljus - kontrollsystem, knappsatser och ledade kablar Prisexempel 130 SEK

Tillbehör Arbetsljus

Tillbehör till arbetsljus - kontrollsystem, knappsatser och ledade kablar.
Visa 11 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?