Flakbåge Citroën Berlingo L2

Flakbågar i rostfritt stål i snygg design till Pickup. Våra flakbågar är enkla att montera och har stabil infästning i flakkanterna. Förhöj intrycket av din pickup med en flakbåge. Här hittar du rostfria flakbågar som passar olika modeller. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Flakbåge

FAQ för Flakbåge

En flakbåge är inte bara ett estetiskt tillägg till din arbetsbil; den tjänar också praktiska syften. Den skyddar förarhytten från stora och tunga laster som kan skjuta framåt under körning eller vid en inbromsning. Dessutom möjliggör den säker och effektiv transport av långa föremål, såsom rör eller plankor, som annars skulle vara svåra att säkra på flaket. Flakbågar kan också utrustas med extra belysning eller verktygshållare för ökad funktionalitet.

Montering av en flakbåge kan variera beroende på bilmodell och flakbågens design, men processen följer ofta liknande steg. Först, se till att du har rätt verktyg och att flakbågen är kompatibel med din bil. Börja med att placera flakbågen på önskad position på flaket och markera var fästpunkterna ska vara. Borra sedan försiktigt hål för fästena, om så krävs. Använd de medföljande skruvarna eller bultarna för att säkert fästa flakbågen vid flaket. Dubbelkolla alla fästen för att försäkra dig om att flakbågen är ordentligt säkrad innan du använder den.


image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader