Frontbågar

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende.

Svart frontrör (Citybåge) till VW T6.1 2020-.

Citybåge (svart) som ger din bil ett unikt utseende.
4 433 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Rostfria Sidorör 60mm utan steg (L2).

Dessa sidorör passar VW Transporter T5 och T6 som är 3400 mm i tröskellängd.
3 490 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takljusbåge bak Crafter 2017- med högt bromsljus (60mm).

Ljusbåge för montage bak på taket i rostfritt med två 18 watts arbetsljus.
4 990 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Extraljusfäste (LightBar) till VW Caddy 2010-. (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! Rostfritt Extraljusfäste för 3 ljus eller LED ramp.
2 390 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Extraljusfäste (LightBar) till VW Amarok 2016-.

Rostfritt Extraljusfäste för 3 ljus eller LED ramp.
2 500 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takljusbåge för montering bak med LED arbetsljus passande VW Crafter.

Lamphållare för montering bak på taket med två stycken 18 watts arbetsljus.
4 790 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?