Fordonsskyltar

Att ha tydliga skyltar för fordon, särskilt under Arbete på väg, är viktigt för både din och medtrafikanters säkerhet. Här hittar du olika typer av skyltar såsom varningsskyltar, skyltar för Bred Last, lotsskyltar och liknande. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Välj en annan kategori

Skyltplåt VÄGTRANSPORTLEDARE

Fluorescerande prismatiskt material med Tratex typsnitt. Texten "Vägtransportledare".
1 986 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Skyltplåt BRED LAST

Fluorescerande prismatiskt material med Tratex typsnitt. Texten "Bred last".
1 986 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Skyltplåt VARNING

Fluorescerande prismatiskt material med Tratex typsnitt. Texten "Varning".
1 986 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Varningsskylt dubbelsidig 1310mm R:1300

Takskylt med olika budskap. Välj budskap i nästkommande Popup-ruta.
18 428 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takskylt LOTS enkelsidig R:1300mm

Takskylt med texten "Lots följ mig".
24 139 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.