Batterier och Laddning

Välj en annan kategori

Solpanel 50W

Solpanel som är perfekt för att underhålla & ladda extrabatteriet. Förlänger även batteriets livslängd.
1 360 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Förbrukningsbatteri. Varta Ifs105ah prof.

Förbrukningsbatteriet Varta 105AH passar perfekt till båtar, husvagnar och andra fordon som kräver extra batteriförbrukning.
1 800 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Laddare Defa MultiCharger 12A

Batteriladdare för fast installation i bil. 12A med switchmode-teknologi. Kan användas på alla typer av bly/syra-batterier.
2 515 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Laddare Defa MultiCharger 20A

Batteriladdare för fast installation i bil. 20A med switchmode-teknologi
3 385 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Varta 105A AGM batteri

Kombinationsbatteri som är perfekt för både start och förbrukning.
3 436 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.