Tillbehör & krokar för verktygstavlor och gavlar

Här hittar du krokar och andra tillbehör till gavlar och verktygstavlor. Enkelkrok, dubbelkrok, kabelkrok samt andra typer av krokar. Smartboxar förenklar din vardag då du lätt hittar och kommer åt de produkter och verktyg du använder mest. Så behöver du krokar till en verktygstavla eller varför inte en hel kroksats så hittar du det här. Vi har ett brett sortiment med lösningar som förenklar din vardag. Många tillbehör till en verktygstavla gör att du inte bara har ordning och reda utan också effektiviserar ditt dagliga arbete.

Kabel/Slang krok 100 mm

Kabelkroken är en böjd krok som är lämplig att hänga förlängningskablar eller slangar på.
31 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Kroksats Medium

Krokar 15-delar (en mix av 6 olika krokar).
387 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Kroksats Large

Krokar 24-delar (en mix av 6 olika krokar).
431 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Smartbox fack 330mm

Smartbox fack 330mm är en minihylla för produkterna du behöver ha lättåtkommliga. Placeras på inredningens sida eller på en verktygstavla.
357 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Kroksats Small

Krokar 6-delar (en mix av tre olika krokar).
136 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Enkelkrok 100mm

Praktisk krok som hjälper dig att enklare och snabbare komma åt dina verktyg.
20 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?