Sortimentväskor och hållare

Här hittar du sortimentväskor och sortimentslådor för din bilutrustning. Sortimentshållare och sortimentslådor är smarta tillbehör som håller exempelvis skruvar, muttrar och mindre delar på plats. Sortimentshållaren monteras smidigt direkt under ett hyllplan. Sortimentlådan är gjord i polypropylen som är resistent mot olja och syror. Locket på lådan är genomskinligt så att du enkelt ser ditt sortiment.
Välj en annan kategori

Sortimenthållare Assorter

Vår egna sortimenthållare för Raaco Assorter sortimentlåda. Kan monteras i princip överallt i våra inredningar.
240 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sortimentväska Assorter

Sortimentväskan Assorter är en mycket populär låda för det lilla sortimentet. Väskan hjälper dig att ha ordning bland dina mindre redskap.
283 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Väskhållare Universal

Enkla & flexibla väskhållare som passar de flesta maskinväskor på marknaden.
299 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sortimenthållare Carrylite

Sortimenthållare för Raaco Carrylite sortimentlåda.
328 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sortimentväska CarryLite

En mycket populär sortimentväska inkl insatslådor.
450 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sortimentväska Assorter Inkl hållare

Vår egna sortimentshållare som kan monteras i princip överallt i våra inredningar.
523 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.