TAKRÄCKE CITROËN BERLINGO L1 

Våra egenutvecklade takräcken och lastbågar, som också kallas för lasthållare, är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Ett av marknadens lägsta takräcke som underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande. Våra takbågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6036 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga på din Citroen Berlingo -2018 L1. Ett svensktillverkat lasträcke eller takbåge med hög kvalitet. Du kan alltid vända dig till oss när du vill köpa ett svensktillverkat takräcke eller lastbåge till din bil. Vi erbjuder modellanpassade lasthållare för de flesta bilmodeller.

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Takräcke

FAQ FÖR TAKRÄCKE & LASTBÅGAR

På transportbilar finns det vanligtvis förbereda fästpunkter så kallade fixpoints från fabrik. Våra takräcken är utvecklade för att fungera med respektive bilmodells förankringslösning.

Våra takräcken är specifikt framtagna för respektive bilmodell. I klippet nedan kan du se en generell monteringsvideo och vid beställning medföljer en anpassad installationsguide. Du kan även boka tid hos någon av våra verkstäder så slipper du tänka på montaget.

Alla våra takräcken är testade enligt City Crash Test och har en maxvikt på 50 kg per takräcke. Observera att den tillåtna taklastvikten för bilmodellen kan vara lägre.

Genom att använda bilväljaren uppe i menyn kan du enkelt filtrera fram takräcken och andra produkter för just din bil.

Det finns inga specifika regler för vad som får transporteras på taket, men du måste alltid följa Trafikförordningen SFS 1998:1276 och maxvikt för bil samt takräcke. Vill du veta hur du förankrar lasten bäst hittar du våra bästa tips för lastsäkring här.


image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader