LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK

Resultat alla produkter

Baserat på din sökning och urval hittade vi 330 produkter indelade i kategorier nedan.
Förstklassig bilinredning till marknadens bästa priser

Bilinredning

Bilinredning, serviceinredning, verkstadsinredning och modulsystem är benämningar på inredningar som hjälper dig att hålla saker på plats och skapar flexibla lösningar för arbetsredskapen i din transportbil.
Visa 42 produkter i kategorin
Exempel på bilutrustning/tillbehör är våra plastbackar

Bilutrustning, tillbehör & inredningar

Smartbox, avdelare, plastbackar, lådavdelare, sortimenthållare, steghållare, pärmställ är en del av våra tillbehör vi kan erbjuda till våra bilinredningar.
Visa 81 produkter i kategorin
Dubbelgolv och förhöjt golv hjälper dig att få maximalt utrymme i din arbetsbil.

Dubbelgolv

Dubbelgolv (Förhöjt golv) är ett bra exempel på utrustning som skapar stora förvaringsmöjligheter, tillgänglighet och ergonomi. Samtidigt frigörs avlastningsytor med möjlighet till ytterligare inredning ovanpå dubbelgolvet.
Visa 4 produkter i kategorin
Strömförsörjning till din arbetsbil så som inverter, batterier och laddare

Ström och luft

Om du letar efter omvandlare för 12V till 24V eller 12V till 230V, batterivakt, inverters, skiljereläer eller batterier har du kommit helt rätt. Vi har ett brett sortiment och smarta lösningar när det kommer till strömförsörjning.
Visa 27 produkter i kategorin
Takutrustning för transportbilar och servicebilar

Takutrustning

Takutrustning är ett smart, smidigt och lättåtkomligt sätt att förvara material på. Lastbågar, lastöglor, steghållare, lastfångare, rörhylsor, takplattform är några exempel från sortimentet.
Visa 14 produkter i kategorin
Utdragbara lastslädar från Work System

Lastslädar

Våra egentillverkade utdragbara slädar är en utmärkt lösning för dig som lättåtkomligt vill komma åt din last eller dina verktyg. Slädarna kan tillverkas och anpassas enligt dina önskemål och klarar laster upp till 350kg i utdragbart läge.
Visa 0 produkter i kategorin
Flakkåpor, flaklock och rolltop som passar din bil.

Flakkåpor och lock

Vår uppskattade Flakkåpa skapar ett skyddat utrymme från både väder och stöld. Även våra populära Flaklock ger ett skyddat utrymme.
Visa 2 produkter i kategorin
Styling och exteriöra delar till din transportbil

Extraljus, Frontbågar, Sidorör och Styling

Ett snyggt yttre är inte allt, det vet vi. Men varför inte kombinera snyggt och funktionellt. Det är precis vad vi i kategorin Exteriört, Styling & extraljus kan erbjuda.
Visa 39 produkter i kategorin
Arbetsbelysning LED, strålkastare och arbetslampor

Arbetsbelysning

En bra arbetsbelysning behöver ingen närmare förklaring, ljus är bättre än mörker. Arbetsbelysning är en viktig och vital del när du har bilen som arbetsplats på kvällstid eller på platser med begränsat naturligt ljus.
Visa 19 produkter i kategorin
Skyddsinklädnad och lastsäkring till din arbetsbil

Skyddsinklädnad & Lastsäkring

I princip alla transportbilar levereras rena från fabrik utan skyddsinklädnad invändigt. Vår inklädnad är tillverkat i Sandwich Polypropylene (plast) och skyddar invändig plåt och lack mot stötar och repor. Dessutom blir det riktigt snyggt.
Visa 21 produkter i kategorin
Blixtljus eller varningsljus för ökad synbarhet

Varningsljus & Blixtljus

Takskyltar, ledljusramper, blixtljus, rotorljus, sökarljus är några av produkterna vi kan erbjuda i kategorin, Varningsljus/TMA.
Visa 27 produkter i kategorin
APV produkter så som A20 skyltar, takskyltar och x2 skyltar.

APV produkter

Våra takskyltar är de mest slimmade på marknaden.
Visa 23 produkter i kategorin
Produkter för förarmiljö som gör din bil till ett komplett mobilt kontor

Förarmiljö

I produktkategorin Förarmiljö hittar du allt som gör din bil till ett komplett mobilt kontor.
Visa 33 produkter i kategorin
Produkter inom säkerhet såsom stöldskydd, larm och brandsläckare till din transportbil

Säkerhet

Tulla aldrig på säkerhet, du vet aldrig när olyckan är framme. Det är därför vi erbjuder ett komplett utbud av produkter som hjälper dig när det behövs som mest.
Visa 17 produkter i kategorin
Lastramper och lyftar till din arbetsbil.

Lastramper och lyftar

Maskinramper, lastramper, bakgavelramper, uppkörningsramper och lyftar är produkter som underlättar tynga lyft och skapar bra tillgänglighet.
Visa 3 produkter i kategorin
Utgående sortiment för utförsäljning, gäller så långt lagret räcker

Utförsäljning

Här hittar du utgående sortiment för utförsäljning. Så passa på att fynda rejält. Gäller så långt lagret räcker.
Visa 0 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.