Du har valt Citroën Berlingo L1
Våra bilinredningar passar Citroën Berlingo L1 perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

LASTRAMPER OCH LYFTAR CITROËN BERLINGO L1  

Maskinramper, lastramper, bakgavelramper, uppkörningsramper och lyftar är produkter som underlättar tynga lyft och skapar bra tillgänglighet. Ramperna installeras innanför bilens bakdörrar och kan med ett enkelt handgrepp fällas ner mot marken redo att användas. Gasfjäderdämpare gör hanteringen extra smidig då dessa hjälper till att både är du fäller ut och in rampen. Här hittar du lastramper och lyftar för Citroën Berlingo L1. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov. 

Läs mer om Lastramper och lyftar

Välj en annan kategori

Tredelad Rullstolsramp B:800mm H:920mm L:2350mm

Tredelad ramp för smidig i- och urlastning. Den tredelade rampen har lägre höjd ihopfälld än vad en tvådelad ramp har.
18 952 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Tvådelad Rullstolsramp B:820mm L:1820mm H:1020mm

Tvådelad ramp för smidig i- och urlastning.
14 906 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Tvådelad Maskinramp B:900mm L:1900mm H:1070mm

Tvådelad ramp för smidig i- och urlastning.
16 122 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.