Fordonsskyltar och takskyltar Citroën Berlingo L1

Att ha tydliga skyltar för fordon, särskilt under Arbete på väg, är viktigt för både din och medtrafikanters säkerhet. Här hittar du olika typer av skyltar såsom varningsskyltar, skyltar för Bred Last, lotsskyltar och liknande. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.

Skyltplåt VARNING

Fluorescerande prismatiskt material med Tratex typsnitt. Texten "Varning".
2 994 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till
33 630 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Varningsskylt dubbelsidig 1310mm R:1300

Takskylt med olika budskap. Välj budskap i nästkommande Popup-ruta.
24 771 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Skyltplåt VÄGTRANSPORTLEDARE

Fluorescerande prismatiskt material med Tratex typsnitt. Texten
2 994 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Skyltplåt BRED LAST

Fluorescerande prismatiskt material med Tratex typsnitt. Texten
2 994 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

FAQ för Fordonsskyltar och takskyltar

Regler för fordonsskyltar varierar beroende på land och typ av skylt. Generellt måste registreringsskyltar vara väl synliga och inte täckas eller modifieras. Skyltar som anger bred last, farligt gods eller andra specifika förhållanden måste uppfylla lokala och nationella bestämmelser gällande storlek, färg och placering. Det är viktigt att kontrollera de specifika reglerna i det land där fordonet används.

Skylten "bred last" ska användas när ett fordon transporterar last som är bredare än fordonet eller som sträcker sig ut över fordonets sidor. Specifika dimensioner för vad som anses vara bred last kan variera beroende på land, men generellt är det när bredden överstiger 2,55 meter. Användning av denna skylt är viktig för att varna andra trafikanter om den ökade bredden och för att följa trafikregler.

Takskylt används ofta av taxibilar för att indikera att fordonet är i tjänst. För andra typer av servicefordon, som vägassistans eller hantverksfordon, kan takskyltar användas för att öka synligheten och för att tydligt visa att fordonet utför specifika tjänster. Regler för när och hur takskyltar ska användas kan variera, så det är viktigt att konsultera lokala regler och föreskrifter.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader