Väskstöd återfjädrande
Gör förvaringen av dina maskinväskor både praktisk och funktionell med Work Systems återfjädrande väskstöd.
807 SEK

Bilutrustning & tillbehör för bilinredning Citroën Berlingo L1

Komplettera din inredning med transportsbilstillbehör och bilutrustning som passar just dig. De mest populära tillbehör för bilutrustning är modulbackar, sortimentslådor och låd-avdelare. Våra modul- och transportbackar är anpassade för våra system och sitter perfekt i bilinredningen. Modulbackarna har en transparent front och avdelare som tillval, vilket gör det enkelt att se och dela upp innehållet. De tåliga transportbackarna kan användas både på överhyllor samt i inredningssystem med hyllbredd på 260mm och 410mm. Sortimentshållare och sortimentslådor är smarta transportsbilstillbehör som håller exempelvis skruvar, muttrar och mindre delar på plats. Sortimentshållaren monteras smidigt direkt under ett hyllplan. För bästa ordning och reda finns även bilutrustning som är avdelare till våra lådor och hyllplan, det är bara du som sätter gränsen på kombinationer. Alla våra system, inklusive verktygstavlor har stansade hål som gör det möjligt att enkelt anpassa och komplettera utrustningen för din bil med exempelvis krokar och Smartbox (ett smart fack för tänger, långa borr, limtuber etc) som finns med flera olika funktionaliteter och storlekar. Pärmställ, Festool-fack (för exempelvis vattenpass och Festool-skenor etc), skruvstäd med utfällbart stativ och vår storsäljare steghållare på skena för snabb åtkomst när det behövs, är andra typer av tillbehör som vi erbjuder. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov så att din bilutrustning blir komplett.
Tillbehör för hyllor till din bilinredning Prisexempel 17 SEK

Modulbackar, transportbackar & avdelare

Modulbackar, transportbackar och hyllavdelare är exempel på tillbehör för hyllor.
Visa 14 produkter i kategorin
Tillbehör till lådor för din bilinredning Prisexempel 171 SEK

Tillbehör Lådor

Skapa ordning och reda med t.ex. lådavdelare och lådinsatser.
Visa 34 produkter i kategorin
Krokar och andra tillbehör till gavlar och verktygstavlor Prisexempel 22 SEK

Tillbehör & krokar för verktygstavlor och gavlar

Krokar, smartboxar och andra tillbehör till gavlar och verktygstavlor.
Visa 30 produkter i kategorin
Sortimentväskor och sortimentlådor för din bilutrustning Prisexempel 297 SEK

Sortimentväskor & sortimentlådor

Här hittar du olika sortimentväskor och insatser
Visa 11 produkter i kategorin
Övrig bilinredning till din arbetsbil Prisexempel 119 SEK

Övriga tillbehör

Skruvstäd, steghållare och tillbehör för flaskor
Visa 24 produkter i kategorin

FAQ för Bilutrustning & tillbehör för bilinredning

Populära tillbehör inom bilinredning inkluderar modulära hyllsystem, lådor och förvaringsboxar för verktyg och material, samt arbetsbelysning och säkerhetsutrustning som brandsläckare och första hjälpen-kit. Andra favoriter är fästen för elverktyg, skruvstäd och utdragbara arbetsbänkar som underlättar arbete på plats.

Tillbehör som kan vara användbara för din bilutrustning beror på din verksamhet. Elektriker kan ha nytta av kabelhållare och sortimentslådor för smådelar, medan snickare kan behöva stabila fästen för sågar och arbetsbänkar. Allmänt användbara tillbehör inkluderar LED-lampor för bättre sikt, lastskydd för att förhindra skador på inredning och last, samt säkerhetsutrustning som brandsläckare. Överväg också anpassade lösningar som optimerar ditt arbetsflöde och förvaringsbehov.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader