FRONTBÅGAR CITROEN BERLINGO L1

Vi erbjuder ett brett sortiment på olika modeller av frontbågar till Citroen Berlingo -2018 L1. Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje Citroen Berlingo -2018 L1 som monteras mycket enkelt på bilen. Montering för olika frontbågar är noga framtagna till de olika modellerna för att få en så stabil infästning som möjligt. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör din Citroen Berlingo -2018 L1 snyggare helt enkelt. Du kan också lätt montera extraljus eller en LED-ramp på din frontbåge vilket förbättrar sikten när det är mörkt. En frontbåge skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra frontbågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Hittar du inte vad du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Frontbågar

FAQ för Frontbågar

Ja, det finns regler för frontbågar. Dessa regler varierar beroende på land, men i Sverige måste frontbågar uppfylla vissa krav gällande dimensioner, utformning och placering för att vara lagliga. De får inte skymma bilens ljus eller registreringsskylt och måste vara CE-märkta för att garantera att de uppfyller EU:s säkerhetsstandarder.

Montering av en frontbåge bör utföras enligt tillverkarens instruktioner för att säkerställa korrekt installation. Generellt kräver processen att man först lokaliserar monteringspunkterna på fordonets framdel. Därefter fäster man bågen med skruvar och muttrar som oftast medföljer i monteringskitet. Det är viktigt att se till att frontbågen är ordentligt fastsatt och inte hindrar bilens belysning eller registreringsskylt.

I frontbågen får man fästa tillbehör som extraljus, skyltar och små flaggor, förutsatt att dessa inte hindrar sikten eller bilens belysning och är korrekt monterade enligt tillverkarens anvisningar. Det är viktigt att följa gällande lagar och regler kring vad som får monteras, så att tillbehören inte utgör en säkerhetsrisk eller på annat sätt bryter mot trafikförordningen.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader