Du har valt VW Transporter
Våra bilinredningar passar Transporter perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Takräcke Volkswagen Transporter

Ett svensktillverkat takräcke och lastbågar som ingår i kategorin takutrustning är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Ett av marknadens lägsta takräcke som underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande. Här hittar du takräcke för VW Transporter. Våra takbågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. När vi utvecklade våra takräcken tänkte vi enkelhet och funktionalitet för våra lastbågar.

Läs mer om Takräcke

Välj en annan kategori

Takräcken 2st 1500mm till VW Transporter T5/T6

2st Takräcken till VW Transporter T6 (passar även T5)
1 703 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 3st 1500mm till VW Transporter T5/T6

3st Takräcken till VW Transporter T6, passar även T5.
2 684 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken (Thule) 2st för rails

Takrailssats 1350mm långa rör.
2 830 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 2st för rails

Takrailssats 1200mm långa rör.
2 910 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.