TAKRÄCKE, TAkbåge och Takrails VW Caddy 

VW Caddy är en populär transportbil som är lätt lastad och enkel att köra. Här hittar du tackräcke, takbåge och takrails som passar för Volskwagen Caddy. Ett svensktillverkat takräcke och lastbågar som ingår i kategorin takutrustning är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Ett av marknadens lägsta takräcke som underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande. Våra takbågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. När vi utvecklade våra takräcken tänkte vi enkelhet och funktionalitet för våra lastbågar.

Läs mer om Takräcke

Välj en annan kategori

Takräcken 2st till VW Caddy & Caddy Maxi

2st Takräcken till VW Caddy & Caddy Maxi
1 653 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcken 3st till VW Caddy & Caddy Maxi

3st Takräcken till VW Caddy & Caddy Maxi
2 528 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcke 1350mm till rails (Ett par)

Takrailssats med 1350mm långa rör. Låssats ingår.
2 830 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcke 1200mm till rails (Ett par)

Takrailssats med 1200mm långa rör. Låssats ingår.
2 910 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takräcke 1750mm till rails (Ett par)

Takrailssats med 1750mm långa rör. Låssats ingår.
3 430 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.