TAKRÄCKEN 2ST TILL VW CADDY & CADDY MAXI
Våra Svensktillverkade Lastbågar till Caddy och Caddy Maxi är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Våra bågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. Våra takräcken är de lägsta på marknaden, vilket underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande.
2.048 SEK

Takutrustning Peugeot

Takutrustning är ett smart, smidigt och lättåtkomligt sätt att förvara material på. Med en takplattform kan man skapa tillgänglighet och lastutrymme på transportbilens tak. Lastbågar och takräcken öppnar upp för många olika typer av förvaringsalternativ. I vårt sortiment finns lastrullar som kombinerat med just takbågar blir ett bra hjälpmedel när du exempelvis ska lasta och lossa material som exempelvis brädor. Lastrullar finns även kombinerat med steghållare för snabb åtkomst. Rörhylsor är ett annat tillbehör inom takutrustning där du kan förvara exempelvis VP-rör för snabb åtkomst. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Takräcke i svensk design och takbågar av högsta kvalitet Prisexempel 2287 SEK

Takräcke

Takräcke i svensk design och takbågar som håller hög kvalitet rakt igenom.
Visa 10 produkter i kategorin
Effektiv och prisvärd lastsäkring för lastbågar och takräcken. Prisexempel 99 SEK

Tillbehör takutrustning

Lastsäkring och andra tillbehör som rörhylsor och lastfångare.
Visa 12 produkter i kategorin
Stegar tillverkade i rostfritt stål eller aluminium Prisexempel 2099 SEK

Stegar

Stegar som skall monteras på bakdörr
Visa 4 produkter i kategorin

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Takutrustning
Citroen Takutrustning | Man Takutrustning | Nissan Takutrustning | Peugeot Takutrustning | Renault Kangoo Maxi Takutrustning | Toyota Takutrustning
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader