Smartbox

Med en Smartbox får du ordning och reda på din utrustning. Förvara dina limtuber, pärmar, spray, tänger och annan utrustning på ett låttåtkomligt och säkert sätt. Smartboxen finns med flera olika funktionaliteter och storlekar. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar efter just dina behov.

Smartbox Rör inkl. skruvpåse

Smartbox Rör är perfekt för ett större verktyg som en slägga eller klubba.
208 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox fack 230mm Modul 17.5

Smartbox fack 230mm för Modul 17.5 håldelning
253 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox fack 330mm Modul 17.5

Smartbox fack 330mm. Extra förvarning på gavel eller verktygstavla
313 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Limtub 8-Fack

Vår Smartbox är utmärkt för dig som vill åt snabb åtkomst med bra placering. Dessutom speciellt utformad för att passa limtuber.
319 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Sprayburk 5-Fack

Vår Smartbox är utmärkt för dig som vill åt snabb åtkomst med bra placering. Dessutom speciellt utformad för att passa sprayburkar.
319 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Multifack

Vår Smartbox passar för större verktyg som tex tänger, hammare, klubbor och borr
399 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.