A20 Skyltar

Vid arbete på väg använder man A20 skyltar - Varning för vägarbete. Våra takskyltar med budskap är i första hand till för att varna trafikanter. Och få en säkrare vardag för er personal. När vi säkerhetsställt detta tog vi tag i aerodynamisk design och kvalitet. Med vår lågbyggda skylt minskas luftmotståndet och där med bränsleförbrukningen. Den lågbyggda profilen ger också ett diskret och snyggt utseende på bilen, jämfört med gamla traditionella skyltar.
1 686 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

L8H Master

Går att koppla 3 slavar till denna.
3 072 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Hållare för 5st A20 skyltar storlek normal

Hållare för att hänga upp A20 plastskyltar till gummi fot. A20 ska vara i storlek normal.
1 050 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Magnetisk A20 Skylt 900mm

Magnetisk A20 skylt för att fästa på t.ex. bakdörrarna på bilen.
1 073 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

A20 Flakskylt för flakbilar Bredd:1860mm

Takskylt som i första hand är till för att varna andra trafikanter.
37 231 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

A20 Skylt reflex

A20-skylt. Varning för vägarbete.
450 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?