Du har valt VW Transporter
Våra bilinredningar passar Transporter perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

FRONTBÅGAR OCH SIDORÖR VW TRANSPORTER

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende. Här hittar du frontbågar och sidorör till Volkswagen Transporter. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov. 

Läs mer om Frontbågar och Sidorör

Välj en annan kategori

Frontbåge Hög till VW T6 2016-.

Rostfri frontbåge i 60 mm rör, med plats för tre extraljus. (Ej godkänd vid reg. besiktning).
4 590 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Frontbåge EU till VW T6 2016-.

EU-godkänd rostfri frontbåge i 63mm rör.
4 790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Frontbåge EU Svart till VW T6 2016-.

EU-godkänd svartlackerad frontbåge i 63mm rör.
5 915 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
4 596 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Extraljusfäste (LightBar) till VW T6 2016-.

Rostfritt Extraljusfäste för 3 ljus eller LED ramp.
1 896 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Frontrör (Citybåge) till VW T6 2016-.

Citybåge som ger din bil ett unikt utseende.
3 490 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.