Du har valt Volkswagen Amarok
Våra bilinredningar passar Volkswagen Amarok perfekt och hjälper till att hålla
ordning och reda.
... Läs mer

Rolltop VW Amarok

Med Rolltop skyddar du ditt innehåll på flaket och passar perfekt till VolksWagen Amarok. Rolltop fungerar som en gardin/jalusi som du enkelt kan rulla in och ut. Vid skrymmande last kan Rolltopen ställas helt öppen, halvöppen eller helt stängd, med lås, för att skydda dina verktyg och utrustning. Flaket blir samtidigt väderskyddat och dessutom är lamellerna tillverkade i aluminium för bästa resultat. Här hittar du rolltops och flakjalusi för Volkswagen Amarok.

Rolltop

Välj en annan kategori
15 400 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sidorails (rostfria) till Rolltops .

Rostfria sidorails (par) 150cm
1 600 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Baklems lås

Rostfritt bakluckelås.
699 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
14 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
15 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Lasträcke passande till Rolltop rails

Innehåller fotsats för att klämma runt rails (4st) och (2st) rörsats som är 175cm.
3 430 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.