Du har valt Volkswagen Caddy
Våra bilinredningar passar Caddy perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

VINDAVVISARE, SKÄRMBREDDARE OCH HUVSKYDD VW CADDY

Ett bra huvskydd skyddar bilen och bilen håller längre. Vindavvisare finns både för huv och fönsterruta till VW Caddy. En huvvindavvisare minskar risken för stenskott på din huv och vindruta. Med ett huvskydd undviker du fula märken och repor och bevarar istället lacken på bilen. Den leder också om luftströmmen något vilket gör att man inte får så många döda flugor på vindrutan. En huvvindavvisare ger också bilen en ”cool look”. Vill du ha mer ventilation i bilen men slippa drag så är en sidorutevindavvisare ett bra alternativ. Luftcirkulationen förbättras och man undviker imma på fönstren under regniga dagar. Dessutom bidrar en vindavvisare till att minska mängden smuts och snö på sidorutan och på backspegeln vilket gör att du får bättre sikt. Med en sidorutevindavvisare kan du ha fönsterrutorna delvis nervevade och ändå inte få in snö och regn i kupén. Med skärmbreddare ger du bilen ett mer stylat utseende och en tuff look.

Läs mer om Vindavvisare och Skärmbreddare

Välj en annan kategori

Huvvindavvisare VW Caddy 2016-.

Huvvindavvisare i rökfärgad lexan.
990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sidorutevindavvisare (2-delar) till VW Caddy 2016-.

Sidorutevindavvisare i rökfärgad lexan. Passa VW Caddy 2016-.
395 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.