PROBOX90 ARBETSKÅPA TILL FORD RANGER
ProBOX90 är marknadens mest välutrustade arbetskåpa med centrallås, belysning och luckvarning som standard. Placeras på Ford Rangers befintliga flak. Robust konstruktion gör att kåpan klarar hårda arbetsdagar under lång tid.
51.000 SEK

Flakutrustning & lastslädar Nissan

Våra kåpor till pickuper är anpassade för dig med mobilen som arbetsplats, oavsett om du ska långt ut i skogen eller om du jobbar inne i stadsmiljö. Kåporna kommer utrustade med centrallås, varningslampa inne i kupén som varnar om någon lucka inte skulle vara stängd och tre LED-lampor med låg förbrukning men som ger en ljusstyrka på 3000 lumen. Lamporna är välplacerade på luckorna för att ge ett bra ljus både i och utanför bilen. Kåporna är tillverkade i aluminium och ett 25mm sandwichmaterial som gör att de blir väldigt lätta men samtidigt välisolerade. ProBOX är en typ av kåpa som kan installeras på din bils befintliga tak medan WorkBOX ersätter befintligt flak och är framtagen för ergonomiskt arbete i tuffa miljöer. För att maximera förvaringen i din bil kan du också välja till bland annat strutlåda för långgods, takbågar eller stege på bakluckan. Det går självklart också att installera inredningslösningar samt lastslädar i kåpan. Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning för just dina behov.
Utdragbara lastslädar från Work System Prisexempel 20475 SEK

Lastslädar

Våra egentillverkade utdragbara slädar är en utmärkt lösning för dig som lättåtkomligt vill komma åt din last eller dina verktyg. Slädarna kan tillverkas och anpassas enligt dina önskemål och klarar laster upp till 350kg i utdragbart läge.
Visa 1 produkter i kategorin
Formgjutna flakkåpor i hög kvalitet. Prisexempel 9900 SEK

Flakkåpor

Flakkåpor med hög kvalitet som skyddar mot väder, vind och stöld.
Visa 9 produkter i kategorin
Rolltop som skyddar ditt innehåll på flaket. Prisexempel 5663 SEK

Rolltop

Flexibla Rolltops som skyddar ditt innehåll på pick-upen.
Visa 1 produkter i kategorin
Flakbåge i rostfritt stål från Work System Prisexempel 7382 SEK

Flakbåge

Flakbågar i rostfritt stål med enkel montering. Förhöj intrycket av din pickup med en flakbåge.
Visa 1 produkter i kategorin
Nissan kåpor | Volkswagen Amarok kåpor
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader