PROBOX90 ARBETSKÅPA TILL FORD RANGER
ProBOX90 är marknadens mest välutrustade arbetskåpa med centrallås, belysning och luckvarning som standard. Placeras på Ford Rangers befintliga flak. Robust konstruktion gör att kåpan klarar hårda arbetsdagar under lång tid.
51.000 SEK

Flakkutrustning Ford Ranger 

Här hittar du flakutrustning och anpassade tillbehör för Ford Ranger. Kåpan är formgjuten med rostfria gångjärn och centrallås på bakluckan och håller samma höga kvalitet som våra övriga produkter. Sidorutorna är öppningsbara för smidig åtkomst. Även framrutan är öppningsbar för enkel rengöring av bilens bakruta. Kåpans alla rutor är tonade och bakrutan har en defroster som kopplas till bilens defrosterknapp. Vi lackar kåpan i fordonets färg och insidan av flakkåpan är klädd med ett stryktåligt filttyg. Våra flaklock skyddar inte bara lasten mot väder. Risken för stöld minskar dramatiskt eftersom locket är låsbart. Flaklocket tillverkas i aluminium och tål ovanliggande last upp till 50kg. En smart gångjärnskonstruktion gör locket avlyftbart på några få minuter. Rolltop är en smart och flexibel lösning för dig med varierande behov. Rolltop fungerar som en gardin/jalusi som du enkelt kan rulla in och ut. Vid skrymmande last kan Rolltopen ställas helt öppen, halvöppen eller helt stängd, med lås, för att skydda dina verktyg och utrustning. Flaket blir samtidigt väderskyddat och dessutom är lamellerna tillverkade i aluminium för bästa resultat.
Utdragbara lastslädar från Work System Prisexempel 10799 SEK

Lastslädar

Våra egentillverkade utdragbara lastslädar är en utmärkt lösning för dig som lättåtkomligt vill komma åt din last eller dina verktyg. Lastslädarna kan tillverkas och anpassas enligt dina önskemål och klarar laster upp till 350kg i utdragbart läge.
Visa 6 produkter i kategorin
Formgjutna flakkåpor i hög kvalitet. Prisexempel 9900 SEK

Flakkåpor

Flakkåpor av hög kvalitet som skyddar mot väder, vind och stöld.
Visa 16 produkter i kategorin
Rolltop som skyddar ditt innehåll på flaket. Prisexempel 734 SEK

Rolltop

Flexibla Rolltops som skyddar ditt innehåll på pick-upen.
Visa 2 produkter i kategorin
Flakbåge i rostfritt stål från Work System Prisexempel 6490 SEK

Flakbåge

Flakbågar i rostfritt stål med enkel montering. Förhöj intrycket av din pickup med en flakbåge.
Visa 1 produkter i kategorin
Säkra bakluckedämpare som gör att baklemmen fälls ner mjukt och kontrollerat Prisexempel 1191 SEK

Bakluckedämpare

Gör så att baklemmen fälls ner med en mjuk kontrollerad öppning.
Visa 1 produkter i kategorin
Nissan kåpor | Volkswagen Amarok kåpor
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader