INVERTER PROSINE 1800I/12V
Vår väl beprövade omformare, som kan ta startströmmar upp till dubbla nominella effekten. Prisvärd med många installationer i kommersiella fordon som bussar, servicebilar etc. Ren sinusvåg med bra funktion för all typ av utrustning. Vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
9.920 SEK

Elektronik, luft och fjädring

Hos Work System hittar du allt för transportbilen. Att ha fungerande och smarta lösningar för elektronik och strömförsörjning blir allt mer viktigt. En inverter eller strömomvandlare hjälper dig omvandla ett batteris likström till växelström när du vill få ut t.ex. 230v till eldrivna maskiner och verktyg. Att ha extra batteri eller laddare i bilen kommer väl till pass när du har många maskiner och verktyg. De flesta av våra produkter finns som lösa detaljer eller sammansatta i färdiga kit.
Work Systems inverter till din arbetsbil Prisexempel 378 SEK

Inverters & strömomvandlare

Här hittar du Inverters och strömomvandlare för att omvandla 12v likström till 230v växelström för eldrivna maskiner och verktyg.
Visa 13 produkter i kategorin
Batterier och laddning hos Work System Prisexempel 1360 SEK

Batterier och Laddning

Extrabatterier och laddare är bra vid användning av många olika elektriska komponenter i transportbilen.
Visa 5 produkter i kategorin
230v lösningar till din bilutrustning Prisexempel 174 SEK

230v lösningar

Tillbehör och lösningar för el såsom eluttag, anslutningssats och skarvkontakter för 230v.
Visa 13 produkter i kategorin
Tryckluft som passar utmärkt för mindre arbeten från arbetsbilen Prisexempel 1990 SEK

Tryckluft

Kompressor för tryckluft
Visa 2 produkter i kategorin
Kopplingskit och batterier till din arbetsbil Prisexempel 1369 SEK

kopplingskitt inverter och batteri

Här hittar du kopplingskit för inverter och batteri.
Visa 3 produkter i kategorin

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?