Frontbågar och sidorör Mercedes Sprinter 

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende. Här hittar du frontbågar och sidorör till Mercedes Sprinter.

Läs mer om Frontbågar och Sidorör

Välj en annan kategori

Fotsteg i rostfritt till framdörrar Sprinter 2018-.

Detta fotsteg beställs styckvis vilket gör att man kan få fotsteget endast på den sidan man önskar.
1 790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Fotsteg bak i rostfritt till MB Sprinter 2007- och VW Crafter 2007-

Dessa rostfria insteg gör det enklare att stiga in och ur bilen.
2 200 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Fotsteg vid skjutdörr i rostfritt till Sprinter 07- och Crafter 07-16.

Dessa insteg gör det enklare att stiga in och ur bilen.
2 300 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Extra LightBar till Mercedes Sprinter 2018-.

Rostfritt Extraljusfäste för 3 ljus eller LED ramp.
2 956 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Citybåge i rostfritt till Mercedes Sprinter 2018-.

Cool citybåge som ger din bil ett unikt utseende.
3 500 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Takljusbåge Fram passande Transit, Sprinter, Movano, Boxer, Master.

Takljusbåge fram för extraljus eller LEDramp.
3 600 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.