LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Modulback 26

Art. nr.MB-26-17-10

Modulbacken hjälper dig med ordning och reda i våra hyllsystem.
Den praktiska modulbacken är ett bra komplement för extra förvaring.

Modulbackar

Våra modulbackar är noga utvecklade för att göra ditt jobb enklare. Modulbacken kan placeras i våra hyllor eller monteras i skenor vilket gör att backarna blir utdragbara.
Tillsammans med skenorna kan man montera dessa backar både hängandes eller ståendes vilket gör att du får en bra överblick över lådornas innehåll.
Komplettera med frontlucka och avdelare med plats för etiketter för att dela in backen i ytterligare flera fack. Modulbacken kan lastas upptill 7 kg.
Våra backar är tillverkade av 100% återvunnet plastmaterial och kan även återvinnas igen. Modulbacken finns i två olika djup, 412 mm och 254mm.


Totalmått

180mm
105mm
254.1mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.3kg
0.2min
1 dag
36mån
X
75 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.