Du har valt Citroën
Våra bilinredningar passar Citroën perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Smartbox

Med en Smartbox får du ordning och reda på din utrustning. Förvara dina limtuber, pärmar, spray, tänger och annan utrustning på ett låttåtkomligt och säkert sätt. Smartboxen finns med flera olika funktionaliteter och storlekar. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar efter just dina behov.
Välj en annan kategori

Smartbox Rör inkl. skruvpåse

Smartbox Rör är perfekt för ett större verktyg som en slägga eller klubba.
198 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox fack 230mm Modul 17.5

Smartbox fack 230mm för Modul 17.5 håldelning
246 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox fack 330mm Modul 17.5

Smartbox fack 330mm. Extra förvarning på gavel eller verktygstavla
306 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Limtub 8-Fack

Smartbox Limtub 8-Fack, utmärkt för snabbt åtkomst med bra placering.
311 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Sprayburk 5-Fack

Smartbox Sprayburk 5-Fack, utmärkt för snabbt åtkomst med bra placering.
311 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Multifack

Smartbox för t.ex. tänger och borr
391 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.