LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

V-LS3 Bilinredning till VW Caddy Standard

Art. nr.42-CADDY-L1H1-Y04-V-LS3

Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Detta till marknadens bästa pris. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Att komplettera gaveln med våra nya Smartbox brukar också vara ett populärt alternativ för att maximera förvaringsutrymmet. Fördelad lastvikt i lådorna på kullagerskenor är 35kg/st. Lådornas innermått är (mm) B-579, D-387, H-60 samt H-130.

Tillbehören på bild ingår ej men går självklart att köpa till.
Alla monteringsdetaljer och anvisningar medföljer.

Bilinredningar från Work System är Svensktillverkade och noggrant utvecklade för att tåla hårda påfrestningar.

Gavelprofiler

Work Systems gavlar i svartanodiserad aluminium är noga utvecklade och testade under flera års tid. Allt för att skapa den ultimata profilen. Detta har resulterat i en mycket lätt och stark konstruktion med stora och breda användningsområden.
Använd den till våra standardsystem, dubbelgolv, smartfloor, fällbara hyllor eller varför inte något helt kundanpassat och unikt? Med våra hörnknutar och vinklar är möjligheterna nästan oändliga.
I de borrade hålen med C/C 17,5mm kan produkter och detaljer skruvas fast med våra taptite skruv direkt, utan att behöva gänga hålen innan!
I aluminiumprofilens spår kan även där detaljer och produkter fästas, men här helt steglöst med hjälp av våra spårmuttrar. Perfekt för t.ex. verktygstavlor som man vill justera i höjd efter just sin utrustning.
-Material i 6063-T6 aluminium
-15my tjock svart anodisering
-ACT testade

Verktygstavla system

Våra system levereras med verktygstavlor som ökar förvaringsutrymmet och möjligheterna ännu mer. Verktygstavlorna är tillverkade av 1mm aluminium med en 15my tjock transparent anodisering som gör att
verktygstavlorna klarar tuffa miljöer och förhållanden med bibehållet utseende. Lägg inte saker löst på golvet, spar utrymme och tid genom att hänga upp det på våra system istället!
På verktygstavlorna kan man montera våra smarta tillbehör som exempelvis:
-Smartboxar för att förvara vanligtvis sprayburkar, flaskor etc. Finns i bredder om 230mm, 330mm och 1200mm.
-Smartbox limtub för att förvara upp till 8st limtuber.
-Smartbox rör för att förvara rör eller större borr och verktyg. Finns i bredd x djup om 50x50mm, 70x70mm och 105x105mm.
-Vi har ett stort urval av diverse krokar för att hänga upp allt från kablar och verktyg.

Lådor med Alufront

Work Systems nya generations lådor har slagit ihop både design och funktionalitet.
Lådans chassi är tillverkat av 0,7mm AZ185 antifingerprint Dx51 stålplåt. Denna ytbehandling ger ett mycket bra skydd mot korrosion och skapar en ljus och mjuk känsla.
Denna ytbehandling används i mycket tuffa utomhusmiljöer, t.ex. tak och hängrännor.
Hela fronten på lådan består av aluminium med en unik lösning på låshandtaget som går från sida till sida, vilket gör att du kan öppna lådan oavsett var du än fattar tag i låshandtaget.
Denna kombination av både stålplåt och aluminium resulterar i en mycket lätt låda men utan att göra avkall på den hållfasthet och robusta konstruktion som krävs för de hårda förhållanden våra lådor utsätts för.
Vi har utrustat våra lådor med kraftiga kullagrade teleskopskenor som ger en mjuk och jämn känsla vid öppning och stängning. Alla våra teleskopskenor har en förlängning på 100% av sin skenlängd.
Komplettera dina lådor med:
-Gummimattor för ett mjukare underlag och minska oljud som kan uppstå.
-Avdelare för att dela in lådan i flera sektioner som skapar ännu mer ordning och reda.
-Plastbackar för mindre sortiment där dessa även erbjuds med avdelare så man kan märka vad varje fack innehåller.
-Etiketter som man fäster på låshandtaget så man kan märka vad varje individuell låda innehåller.

Hyllor

Våra hyllor är utformade med en självbärande konstruktion som gör hyllan lätt och stabil.
Alla hyllor är tillverkade i AZ185 Aluminium-zinkbelagd Dx51stålplåt med en varierande tjocklek för en så lätt konstruktion som möjligt som även ger ett utmärkt skydd mot korrosion och en snygg finish.
Hyllorna har en 5,2 cm hög raskant, som håller dina saker på plats. För större verktyg eller saker med hög tyngdpunkt som löper risk att falla ut erbjuder vi en smidig dropfront.
Längden och djupet på hyllorna varierar beroende på systemets storlek och vilket fordon hyllan ska monteras i.
Vi erbjuder även anpassade avdelare och modulbackar för att enkelt skapa ordning och struktur i hyllorna.
Work System lämnar 36 månaders garanti på alla hyllor, något vi är väldigt stolta över då vi kan garantera hyllans hållbarhet i 3 år.

Golvskena

Våra golvskenor till våra bilinredningar har stort ett användningsområde.
Huvudsyftet dessa har är en raskant nere vid golvet så produkter placerad på golvet ligger stilla.
Men dessa används ofta till mycket annat bland annat för att förstärka inredningen under tex hyllor.
Dessa är tillverkade i stålplåt av kvalitet DX51 och har en ytbehandling som heter AZ185 antifingerprint,
denna ytbehandling ger en ljus och snygg färg som känns väldigt mjuk och ett utomordentligt korrisionskydd, samma ytbehandling används ofta till tak eller hängrännor.
Tjockleken på produkten varierar mellan de olika längderna för att ge ett tillräckligt bra hållfasthet men ändå till så låg vikt som möjligt.

Bilinredning

Work System säljer egentillverkade bilinredningar och tillbehör till kunder över hela Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien till marknadens bästa priser.
Inredningarna tillverkas i Småland för att sedan monteras eller skickas vidare till kund. Alla inredningar har en självbärande konstruktion i Aluminium-zinkbelagd stålplåt med fokus på kvalitet och säkerhet.
Våra lådor använder kullagerskenor som standard för att ge en mjuk stängning och öppning. Sp Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har krocktestat våra inredningar för att försäkra att våra system är säkra.
Work System erbjuder 36 månader på alla bilinredningar. Alla våra system går att komplettera i efterhand efter önskemål. Ring eller besök oss för en skräddarsydd offert!

Totalmått

1295mm
1015mm
420mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

35.8kg
165.7min
1 dag
36mån
X
5 986 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.