LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Rostfri flakbåge Toyota HiLux 2016-.

Rostfri flakbåge Toyota HiLux 2016-.

Art. nr.931-HI-Y16-RB

Flakbåge i en snygg design som passar bilar utan lastgaller, rolltops och flaklock.
 
Högglanspolerat rostfritt stål, 76mm.
Extraljus går att montera med hjälp av extraljusklammor.
Alla monteringsdetaljer medföljer till Toyota HiLux 2016-.
OBS! Passar dock inte med det höga bromsljuset.

Totalmått

700mm
600mm
1700mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

10.0kg
120min
6 dagar
12mån
X
6 450 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.