SLÄDE MITSUBISHI L200
Vår släde monteras bak, på sidan (om du har skjutdörrar) eller på flaket om du har en pickup. En släde är perfekt för dig som kör runt med tyngre verktyg som luftkompressor, svets etc. Slädarna är praktiska och inte minst ergonomiska, då de minimerar tunga lyft. Vi kan montera släden på eller under våra dubbelgolv och tillsammans med lådhurtsar blir det en ultimat kombination. 
10.531 SEK

Lastslädar Peugeot

En lastsläde kan monteras bak, på sidan (om du har skjutdörrar) eller på flaket om du har en pickup. En släde är perfekt för dig som kör runt med tyngre verktyg som luftkompressor, svets etc. Slädarna är praktiska och inte minst ergonomiska, då de minimerar tunga lyft. Vi kan montera lastsläden på eller under våra dubbelgolv och tillsammans med lådhurtsar blir det en ultimat kombination. Vi har lastslädar för de flesta behov, ytterligare ett exempel är vår gassläde (anpassat för gasflaskor). Självklart kan du även använda släden som ett utdragbart arbetsbord. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Lastslädar

FAQ FÖR LASTSLÄDE

En lastsläde är en utdragbar plattform som underlättar åtkomsten till din last och dina arbetsverktyg. Dessutom bidrar det till förbättrad ergonomi.

  • • Maximal åtkomst med ordning och reda: Du behöver aldrig mer klättra upp på flaket eller in i bilen. Tack vare utdragsfunktionen får du även enklare åtkomst och bättre överblick över din last. Dessutom får du förbättrad ergonomi genom att förenkla/undvika tunga lyft.

  • • Automatisk låsning med enhandsfattning: Vår lastsläde kan enkelt dras ut med bara en hand och låser i flera steg för att säkerställa stabilitet även i ojämn terräng.

  • • Hög hållfasthet och låg vikt: Valet av aluminium och infästning i stål har flera fördelar. Det ger utmärkt hållfasthet samtidigt som dess låga vikt påverkar ditt fordons totala lastvikt så lite som möjligt.

  • • Tål tung last: Med en maxlast på upp till 350 kg (beroende på konfiguration) tål våra lastslädar det mesta.

  • • Säker lastning: Våra lastslädar är designade med lastsäkring i åtanke och du kan enkelt förankra både raskanter, avdelare och lastöglor (sälj separat) i konstruktionen för att hålla din last på plats.

Våra lastslädar bygger på ett modulärt koncept vilket gör att vi kan erbjuda slädar som passar de flesta transportbehov och fordonstyper. Lastsläden kan fås i flera olika mått eller specialanpassas tack vare över 780 konfigurationsmöjligheter. 

För dig med pickup har vi tagit fram färdiga lösningar anpassade efter respektive bilmodell som kan beställas direkt. Söker du något annat? Tveka inte att höra av dig för en skräddarsydd lösning, specialmått eller rådgivning.

Våra slädar är utvecklade för att klara en jämnt fördelad maxlast på 350 kg* Fler specifikationer hittar du här.

*Specialslädar som är bredare än 120 cm och/eller längre än 160 cm har en maxlast på 250 kg.

En lastsläde kan monteras i princip var som helst, så länge det finns utrymme. Det vanligaste användningsområdet är pickupers flak, men det fungerar precis lika bra att montera en släde i en vanlig transportbil för åtkomst genom bak- eller sidodörr.

Lastsläden behöver förankras ordentligt för att tåla de tuffa påfrestningar den utsätts för. När du köper en lastsläde av oss medföljer alltid ett universellt monteringskit och utförliga instruktioner för hur du ska gå tillväga.


Dodge Ram Lastslädar | Ford Ranger Lastslädar | Mitsubishi L200 Lastslädar | Nissan Navara Lastslädar | Toyota Hilux Lastslädar | Volkswagen Amarok Lastslädar
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader