Steghållare till din servicebil
Förvara din stege effektivt i taket med den återfjädrande steghållaren. Steghållaren monteras i taket inuti bilen för att spara din lastyta på golvet. Patent pending. 
2.048 SEK

BILINREDNING IVECO DAILY L3H2 

Skåpbilen Iveco Daily är välkänd för sin rymd och därmed sin lastkapacitet. Saken blir inte sämre av en utomordentlig komfort och prestanda. Våra bilinredningar passar Iveco Daily L3H2 perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du med bilen som arbetsplats kan arbeta än mer effektivt. Vi utvecklar och marknadsför bilinredningar, fordonsinredning och inredning för skåpbilar. En verkstadsinredning för en Iveco Daily L3H2 eller modulsystem som det också kallas, optimerar ditt arbetsflöde, utrymme och säkerhet i din mobila arbetsplats. Vårt sortiment består av både enkla och mer avancerade inredningssystem där grundstommen är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system med en inredning som är perfekt anpassad för just dig, din verksamhet och din Iveco Daily L3H2.
Bilinredning för vänstersida Prisexempel 8982 SEK

Bilinredning Vänstersida

Bilinredningar anpassade för vänstersidan i en transportbil som hjälper dig hålla ordning och reda.
Visa 11 produkter i kategorin
Bilinredning till högersida Prisexempel 8982 SEK

Bilinredning Högersida

Bilinredningar anpassade för högersidan i en transportbil som hjälper dig hålla ordning och reda.
Visa 4 produkter i kategorin
Stora lådhurtsar till din bil Prisexempel 8940 SEK

Lådhurtsar & lådor

Optimera dina förvaringsmöjligheter med en eller flera lådhurtsar
Visa 18 produkter i kategorin
Lastramper och lyftar till din arbetsbil. Prisexempel 23997 SEK

Lastramper och lyftar

Maskinramper, lastramper, bakgavelramper, uppkörningsramper och lyftar är produkter som underlättar tynga lyft och skapar bra tillgänglighet.
Visa 2 produkter i kategorin

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Bilinredning

MER OM BILINREDNING

Vår bilinredning ger dig en bättre överblick över din servicebil, hantverkarbil eller transportbil. Den skapar ordning och reda samtidigt som du sparar tid med en ordentlig verktygsinredning i din bil. Vår höga kvalitet, erfarenhet och breda kunskap i kombination med högt ställda krav på produktutveckling och tester gör oss till en ledande aktör inom vår bransch.

Våra hyllsystem har 5 års garanti, är krocktestade och tillverkade i Sverige. All inredning är testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) vilket ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv. Vi har många standardlösningar som är anpassade efter varje bilmodell men vi kan också erbjuda speciallösningar för specifika ändamål.

FAQ för bilinredning, serviceinredning, verkstadsinredning och modulsystem

Vilken inredning som passar just dig beror på bransch, användningsområde och den utrustning/material du behöver ha med dig. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Montaget av bilinredning kan variera beroende på vad för slags inredning som ska installeras och vilken bilmodell du har. Generellt förankras inredning i bilens kaross/golv med hjälp av specifikt framtaget fästmaterial.

Vi erbjuder två olika typer av montering: skruvförband eller limning och du kan själva utföra arbetet eller låta våra professionella tekniker hjälpa dig.

image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?

loader