FRONTBÅGE OCH SIDORÖR VW CADDY  

Våra frontbågar är modellanpassade unikt för varje bilmodell som monteras mycket enkelt på bilen. En frontbåge lyfter intrycket av bilens front – gör bilen snyggare helt enkelt – och du kan lätt montera extraljus eller en LED-ramp på den vilket förbättrar sikten när det är mörkt. Den skyddar även fronten från stötar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra bågar är alltid rostfria, vilket borgar för att bågen håller sig fräsch även när du kört i snö och regn. De är också högglanspolerade för bästa utseende. Sidorör, eller sidestep, som det också kallas, gör ur- och instigning enklare om du exempelvis har en Pickup eller liknande. Dessutom får du ett häftigare utseende till din bil och skyddar dina trösklar. De finns i varierande storlekar beroende på fordonstyp. Sidorören skyddar även mot en del stötar, är rostfria och har högglanspolerats för bästa utseende. Här hittar du frontbåge och sidorör till Volkswagen Caddy.
Välj en annan kategori

Extraljusfäste (LightBar) till VW Caddy 2010-.

Rostfritt Extraljusfäste för 3 ljus eller LED ramp.
1 896 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sidorör utan steg till VW Caddy 2004-.

Sidorören ger både ett snyggt utseende och skydd mot en del stötar.
3 100 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Skyddsplåt för motorn i Aluminium till VW Caddy 2016-.

Formgjort underkörningsskydd i 5 mm aluminium.
3 800 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Sidorör utan steg till VW Caddy Maxi 2016-.

Sidorören ger både ett snyggt utseende och skydd mot en del stötar.
4 350 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Frontbåge Hög till VW Caddy 2016-.

Rostfri frontbåge i 60 mm rör, med plats för tre extraljus. (Ej godkänd vid reg. besiktning).
4 400 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Frontrör (Citybåge) till VW Caddy 2016- med infällda LED ljus.

CItybåge men två LED ljus i 60mm rostfrittstål.
4 499 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.