Nyheter

Ny storaffär när Work System och Transtema fortsätter samarbetet

Ny storaffär när Work System och Transtema fortsätter samarbetet

Work System tecknar nytt avtal med ett av Nordens ledande företag inom infrastruktur - Transtema. Avtalet omfattar verksamhetsanpassad bilinredning till totalt 100 servicebilar.

Genom avtalet får Work System fortsatt förtroende av Transtema att leverera och installera kompletta bilinredningslösningar. Samtliga 100 servicefordon utrustas för att bidra till enklare och effektivare arbetsdagar och som alltid står hållbarhet, säkerhet och service i fokus för Work System.

”Jag upplever att Work System alltid erbjuder oss flexibla lösningar anpassade efter vår verksamhets behov. Man är alltid lösningsfokuserade och kommer ofta med kreativa förslag på hur vi kan sänka våra kostnader genom att optimera våra bilars inredning och påbyggnad.

När bilarna sedan rullat ut i vår verksamhet så finns Work Systems filialer utspridda över hela landet så att vi kan känna oss trygga med att få bra service under hela våra bilars livslängd, oavsett var i landet som bilarna rullar.”, säger Henrik Olsson, fordonsansvarig på Transtema.


OM WORK SYSTEM

Work System utvecklar, säljer och installerar bilutrustning, bilinredning och tillbehör till transport- och servicebilar. Målet är att bidra till ordning och reda under arbetsdagen utan att kompromissa med säkerheten.

Work Systems expertis i kombination med ett brett sortiment gör det möjligt att skräddarsy en komplett lösning oavsett om det gäller projekt med stora fordonsflottor eller mindre installationer.

Ambitionen är att Work System ska erbjuda bästa möjliga kundupplevelse och som en del i det erbjuds snabb leverans, installation och generösa garantier. Detta återspeglas även i det rikstäckande servicenätverket bestående av 22 anläggningar från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Kontakta oss


OM TRANSTEMA

Transtema grundades 1997 och är i dag ett av Nordens ledande företag inom design, byggnation, drift och underhåll av kommunikationsnät. Kundbasen utgörs av bland annat teleoperatörer, stadsnät, myndigheter och kraftbolag. Därtill erbjuds nätverksutrustning, tjänster och produkter inom datalagring och IoT samt tekniska konsulttjänster. 

Transtema Group AB är listat på Nasdaq Stockholm Main Market och omsättningen uppgick under 2021 till 1 690 Mkr.

LÄS MER OM TRANSTEMA

loader