Produktnyheter

Nya säkerhetslås från Blackstone

Nya säkerhetslås från Blackstone

Med ett arbetsfordon är man extra utsatt för stöld och kostsamma attacker. Work System har nu tagit in säkerhetslås från Blackstone, ett säkert och smart stöldskydd till arbetsfordon som förebygger inbrott.

År 2020 registrerades 49 500 fordonsinbrott i Sverige enligt Brottsförebyggande rådet. Ett inbrott i arbetsfordonet kan leda till tidskrävande konsekvenser när bilen måste repareras, verktygen måste ersättas och planerade arbeten inte kan utföras. För att förebygga stölder i arbetsfordon har Blackstone tagit fram inbrottssäkra lås med innovativ design som funkar till alla skåpbilsmodeller på marknaden. Cylindern i låset är både slag-, dyrk- och borrsäker samt levereras med patenterade nycklar. Det monteras enkelt på bakdörrar och skjutdörrar där konstruktionen förhindrar att låset kan slitas loss vid angrepp.

Blackstone kommer i två modeller: Slam och Combo. Modellen Slam låser alltid automatiskt vid dörrstängning till skillnad från modellen Combo som går att inaktivera manuellt för de som ej önskar automatiskt låsning under arbetsdagen. Oavsett vilken modell du väljer har den robusta profilen utformats för att stå emot kraftigt våld som bland annat hammarslag och låsmekanismen är helt skyddad mot angrepp.

loader