Bli en del av vårt team som en Work System-distributör

Bli en del av vårt team som en Work System-distributör

VI ÄLSKAR MÄNNISKOR SOM DELAR VÅR PASSION

Bli en del av vårt team och var med på vår resa - som en Work System distributör kan du erbjuda bilinredning och bilutrustning från det marknadsledande varumärket inom bilinredningsindustrin. Vi är också branschens snabbast växande företag i norra Europa.

Vi fortsätter att expandera snabbt och vi vill fortsätta vår resa med likasinnade partners. Vi kommer att hjälpa dig varje steg på vägen och vi krokar alltid arm för att uppnå bästa möjliga resultat tillsammans.

ONE-STOP-SHOP – DU BEHÖVER BARA EN KONTAKT

Work System designar, utvecklar, tillverkar och säljer premiumlösningar till transportbilar och erbjuder ett brett utbud av tillbehör. Vi kan leverera allt från småinstallationer till helt nyckelfärdiga lösningar inklusive dekalering och foliering. - En kontakt räcker!

KROCKSÄKERHET ÄR EN AV VÅRA PARADGRENAR

Krocksäkerhet är av högsta prioritet för oss. Servicebilen är brukarens arbetsplats på fyra hjul. Vi utför regelbundet krocktester på alla våra installationer och produkter för att säkerställa att designen och konstruktionen skall vara den bästa och säkraste lösningen på marknaden. Vi krocktestar inte bara vår bilinredning enligt branschens standard utan har utvecklat ytterligare interna krockkrav för att maximera säkerheten under våra kunders arbetsdag. Tester görs både i labbmiljö, på certifierade krockbanor samt fullskaliga test i verkligheten.

Se vårt senaste krocktest 


VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG FRÅN OSS

• Enkelhet! - Genom vår erfarenhet och ackumulerade kunskap – Vi är branschens externa expert inom bilinredning.
• En modern webbaserad offert/order-lösning som enkelt appliceras hos nya partners.
• Service – Vi finns idag på 22 platser med våra egna anläggningar från Malmö i söder till Kiruna i norr.
• Flexibilitet - Modulär design. Utrustning som kan skräddarsys till kunden till standardpris
• Krocksäkerhet – Då bilen är förarens arbetsplats på fyra hjul. Krocktestat och godkänt enligt branschens standard samt fullskaliga test i verkligheten.
• Ett team av passionerade människor som krokar arm och stöttar dig genom varje steg i processen och för ge dig bästa möjliga support

KONTAKTA OSS 


DET HÄR ÄR VÅR HISTORIA

Liksom många framgångsrika företag startade Work System i garaget. Grundarna David Nord och Jonas Hallenborg började år 2009 att utveckla och bygga mot en ny era av inredningslösningar och växte snabbt ur det lilla startutrymmet. Med 5 Gasell-utmärkelser i rad och delägt av IKEA-grundaren Ingvar Kamprad Foundation, är Work System ett varumärke som bygger på tillförlitlighet, förtroende och stabilitet. Företaget har fortfarande sitt huvudkontor i småländska Tenhult utanför Jönköping, men har nu kontor över hela Europa och sysselsätter fler än 100 passionerade, smarta och hårt arbetande människor som öser hjärta och själ i verksamheten varje dag. 

 

NÅGRA ORD FRÅN VÅR VD

"Servicebilen är våra kunders arbetsplats på fyra hjul. Vi är därför stolta över att kunna erbjuda en unik helhetslösning som både effektiviserar, optimerar och gör den mobila arbetsmiljön säkrare. Med oss som partner får du en okomplicerad resa från början till slut."

Jonas Hallenborg, VD

Work System är en av norra Europas ledande leverantörer av inredningslösningar för hantverkare och företag. Vi är kända för vårt engagemang för bästa möjliga kvalitet och värde. Work System är ett av de snabbast växande företagen i Sverige och har levererat marknadsledande inredningar sedan 2009. Work System har anläggningar och kontor i hela Europa och expanderar ständigt för att bättre möta kundernas behov.

loader