Bilinredning Vänstersida

Med en bilinredning får du ordning och reda på dina verktyg och maskiner. I transportbilen är det vanligast med inredning på vänstersidan. Du kommer lätt åt grejer och har en bra överblick av det du behöver. Grundstommen på våra inredningar är gavlar och hyllor. Tillsammans med olika lådkombinationer, slädar, avdelare och mycket mer kan vi skapa ett system perfekt anpassat för just dig och din verksamhet. Smarta lösningar finns det gott om hos oss och all inredning är Svensktillverkad och testad av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Det ger trygghet, inte minst ur ett säkerhetsperspektiv.

V-LS3 Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

Populär serviceinredning med både lådor och hyllor som passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro och Toyota ProAce kort modell.
7 092 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

Bilinredning med enkel hyllförvaring som passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro och Toyota ProAce L1H1.
4 320 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-PRO Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

Bilinredning med bra förvaring i hyllor samt lådor som passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro och Toyota ProAce kort modell.
10 267 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-PRO LS3 Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

Bilinredning med mycket lådor som passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro och Toyota ProAce kort modell.
12 871 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-ENKEL PLUS Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

Med vår bilinredning V-Enkel Plus får du gott om förvaring i din Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1
5 404 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

V-LSB Bilinredning till Expert, Jumpy, Vivaro & Proace L1H1

En enklare lösning av vår populära serviceinredning med både lådor och hyllor till Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro och Toyota ProAce kort modell.
5 787 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?