Välj en annan kategori

Steghållare/Lastfångare

Art. nr.T6-295-J35-60

Lastfångare med vår egna design som avsevärt underlättar hantering av stegar och annan last på biltaket. Konstruktionen bygger på att en lastrulle som man lägger lasten på för att sedan rulla fram till lastfångarens robusta frontdel. Tackvare hål i lastfångarens sidor är det enkelt att spänna fast lasten med spännband.

Information:
Justerbar bred: 33,5 cm till 62 cm.
Monteras på våra takräcken
3000 mm längd
170 mm höjd

Totalmått

3000mm
170mm
335mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

16.9kg
80min
1 dag
36mån
X
4 140 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.