LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

FS-Hurts 1050x507,5x490mm Mod3 3st 140 Lådor.

Art. nr.D49-105-51-49-M3

Optimera dina förvaringsmöjligheter i bilen med en FS-Hurts.
Tack vare de långa utdragbara lådorna får man en god översikt över sitt material & sina verktyg samtidigt som allt ligger dolt och säkert.

Denna FS-Hurt kan placeras på valfritt ställe i bilen & består av 3st lådor,
en verktygstavla på sidan av hurtsen & även en skiva ovanpå hurtsen för ökad last- & förvaringsmöjligheter.

Samtliga lådor har en lasthöjd på 130mm, 1035mm lastlängd & 395mm i lastbredd.
I varje låda kan man lasta maximalt 65kg utbredd last.


FS-Hurts

Work Systems FS-Hurts är en flexibel lådlösning som kan placeras & konfigureras till just dina behov. Vi monterar eller levererar skräddarsydda lösningar för just din arbetsbil.
Vi erbjuder marknadens bästa priser med 36 månaders garanti på alla våra FS-Hurtsar. Till överskivan använder vi halksäkert Wira golv i stark björkplywood. Verktygstavlan är tillverkad i Naturanodiserad Aluminium.
Till lådorna använder vi våra stabila teleskåpskenor som ger en mjuk öppning och stängning samt ger 100% utdragsmöjlighet.
Det finns även möjlighet att komplettera FS-Hurtsen i efterhand med andra inredningar eller tillbehör som avdelare som ger möjlighet att hålla enkel ordningar i lådorna och gummimattor som minskar vibrationer.
Ring eller besök oss för en skräddarsydd FS-Hurts efter dina önskemål.

Totalmått

1050mm
490mm
507mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

42.6kg
134.4min
3 dagar
36mån
X
7 926 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.