Välj en annan kategori

Dieseldriven Luftvärmare 2kW Airtronic S2

Art. nr.929-BK-LV-2KW

Nya Airtronic S2 är en vidareutveckling av den framgångsrika luftvärmaren Airtronic från Eberspächer. Flera tekniska och funktionsmässiga förbättringar, tillsammans med toppmodern CAN-bus teknik från Eberspächer, gör nya Airtronic till en verklig stjärna i vårt utbud av luftvärmare
Några fördelar är:
- Steglös värmereglering,
- Canbus kommunikation.
- Borstlös motor med längre livslängd
- Tystgående bränslepump

Bränsle: Diesel
Bränsle: Biodiesel
Effekt [kW]: 2 kW
Driftspänning [V]: 12 V
Effektförbrukning [W]: 8-34 W
Bränslemängd [l/t]: 0,28 l/t
Anm.: Mått: 310x115x122mm

Totalmått

311mm
120mm
121mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

2.6kg
180min
1 dag
12mån
X
11 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.