Välj en annan kategori

Rotorljus B16 LED Magnet

Art. nr.83-H14-D13-M

Arbeten på vägen eller i närheten av vägen kräver att man syns ordentligt samt att
det är viktigt att uppmärksamma andra trafikanter att arbete utförs. Därför blir ett ett eller flera blixtljus ett bra sätt att uppnå detta. Blixtljusen är lämpade för användning av LED-tekniken då ljuskällan inte tar skada av att tändas och släckas snabbt under längre tider. Ett LED-blixtljus kommer hålla i många år!

Rotorljus med LEDteknik (12-24v), monteras enkelt på taket med hjälp av magnetfästet.
Rotorljuset är RC65 och IP65 klassat

Totalmått

141mm
75mm
141mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.7kg
5min
1 dag
12mån
X
1 290 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.