Välj en annan kategori

Gasflaskhållare 210mm

Art. nr.68-215-50-6

Vår egna gashållare för små och mellanstora gastuber. Hållaren klarar av tuber upp till 21cm i diameter. Konstruktionen är i stålplåt med flera möjligheter att placera spännbanden i olika höjder beroende på behov.
Kan kombineras med vår extra gashållare för att ge högre gastuber mer stabilitet.

Totalmått

248mm
353mm
215mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

1.2kg
25min
1 dag
36mån
X
803 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.