LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Väskhållare Universal

Art. nr.66-42-12-4

Håll ordning och reda med vårt flexibla system för maskinväskor.
Vår hållare klarar maskinväskor* i olika storlekar och justeras beroende på höjd, bredd & längd.
Konstruktionen är i stålplåt pulverlackad orange & de justerbara sidostöden är i PP-plast för minimera oljud vid körning.

Kompatibilitet:
Max djup: 414mm
Väskbredd under 44 hylla: 237,5mm-377,5mm
Väskbredd under 47 hylla: 272,5mm-412,5mm
Väskbredd under 56 hylla: 360mm-500mm

*Väskhållaren håller maskinväskor från de vanliga märkena, Devalt, Metabo, Bosch, Panasonic, Racco, Esvee och Wurth ect.

Totalmått

418mm
37mm
122.5mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

2.4kg
4.4min
1 dag
36mån
X
299 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.