Välj en annan kategori

Smartbox Multifack

Art. nr.63-23-18-7-MF

Vår Smartbox multifack passar utmärkt till att hänga större tänger, hammare, klubbor eller andra större verktyg. Den har flera olika hål och ställen att hänga just dina verktyg på ett smidigt sätt.

Totalmått

227mm
165mm
78mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

1.3kg
0.5min
1 dag
12mån
X
391 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.