Verktygstavlor

Komplettera din inredning med verktygstavlor. En verktygstavla kan sättas invändigt i transportbilen och även på bakdörrarna så att du lätt kommer åt dina verktyg. Med krokar på verktygstavlorna hänger du lätt upp dina verktyg vilket möjliggör snabb åtkomst samt att du lättare hittar vad du behöver. Vare sig du behöver en liten eller en stor verktygstavla kan vi lösa det. Våra tavlor är alltid formskurna och anpassade för att passa olika bilmodeller. Med denna typ av verktygsförvaring i bilen sparar du både tid och pengar med ordning och reda. Skapa din egen mix av krokar och Smartbox på verktygstavlan för hitta den bästa lösningen för dig. Förenkla arbetsdagen med smarta lösningar.

Verktygstavla 670x665mm

Gör din bil till en mobilarbetsplats på riktigt med våra verktygstavlor
811 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Verktygstavlor bakdörrar till Expert, Jumpy, Vivaro & ProAce

Formanpassade verktygstavlor till bilens bakdörrar. Monteras i den övre delen av dörrarna. Passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy & Toyota ProAce.
1 565 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Verktygstavla höger bak till Expert, Jumpy & Proace L2H1

Formskuren verktygstavla som passar bakom skjutdörren på passagerarsidan i Expert, Jumpy & Proace L2H1.
2 326 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Verktygstavla vänster bak till Expert, Jumpy & Proace L1H1

Formskuren verktygstavla som passar över hjulhuset på förarsidan i Expert, Jumpy & Proace L1H1.
2 216 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Verktygstavlor bakdörrar till Expert, Jumpy & ProAce

Formanpassade verktygstavlor till bilens bakdörrar. Monteras i den nedre delen av dörrarna. Passar Peugeot Expert, Citroen Jumpy & Toyota ProAce.
1 461 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Verktygstavla Vänster bak till Expert, Jumpy & Proace L2H1

Formskuren verktygstavla som passar bak på förarsidan i Expert, Jumpy & Proace L2H1.
2 426 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?